Træhuse efter dit hoved

  Sammen med GrønBo bliver dit træhus til virkelighed.

  Hos GrønBo finder du et stort udvalg af træhuse til både helårs- og fritidsbrug. Alle vores træhuse leveres som elementhuse, hvilket sikrer en kort og præcis byggeprocess, der sikrer smidighed i byggeprocessen og tillader variationer mht. materialer og indretning.

  Se det store udvalg
  Når du skal vælge dit drømme træhus, er det vigtigt, at du har dannet dig et overblik over de mange muligheder der er fx for selv at vælge materialer, taghældning, indvendig vægbeklædning m.m. Bestil vores brochure over træhuse i dag, så er du allerede godt på vej mod dit nye træhus fra GrønBo.

  Byg selv eller lad os om næsten alt.
  Hvad enten du selv ønsker at bygge dit nye træhus eller du hellere vil have en finger med i spillet om dit færdige nøglefærdige hus, kan GrønBo hjælpe dig. Vi leverer huset i elementer og vælger du en selvbyg-løsning, sender vi en mand med, der kan bistå dig i de første, svære timer. På den måde bliver du som bygherre godt rustet til selv eller sammen med dine håndværkere at bygge træhuset færdigt.

  Vælg selv
  Er du til loft til kip, alkove i stuen eller store, overdækkede terrasser? Hos GrønBo bestemmer du selv det meste og du vælger selv, hvordan dit nye træhus skal se ud.

  Mange fordele
  Når du vælger et træhus fra GrønBo, får du et fabriksbygget element-hus. Det betyder, at alle elementer til huset bygges indenfor på fabrik, hvilket sikrer et tørt byggeri, der er lige til at male efter montering, og som garanteret er fri for fugtskader.

  Få en skitse
  Hvis vi ikke allerede har en skitse liggende, der passer til dit behov og dine ønsker, udarbejder vi gerne en ny skitste til dig – helt uforpligtende. Kontakt os i dag, så vil vi fortælle dig, hvordan vi kan gøre dine husdrømme til virkelighed.

  GRØNBO ApS, CVR-nummer 39519224, Søborg Hovedgade 36 · 2860 Søborg · Viggo på tlf. 24 65 40 95 · info@groenbo-huse.dk