Helårshuse i bedste kvalitet

  Med et helårs træhus fra GrønBo får du dit helt eget design til typehuspris.

  Hvis du er i tvivl om hvordan dit nye hus skal se ud, er det bedste du kan gøre at bestille vores brochure over helårshuse, lade dig inspirere af de mange forskellige løsninger og så kontakte os, så vi sammen kan gøre din drøm om et helårshus til virkelighed.

  Uanede muligheder
  Med helårshuse fra Grønbo er mulighederne næsten uendelige. Hos os har du frit valg på alle hylder både mht. materialevalg, indretning og fx taghældning. Intet er umuligt hos Grønbo – og vi sætter en ære i at opfylde alle dine boligdrømme. Del dine visioner med os, så går vi straks i gang med at realisere projektet.

  Selvbyg eller medbyg
  Bemærk at Grønbo ikke leverer helårshuse som nøglefærdige projekter, men KUN som medbyg i fagentreprise.

  Design og miljø
  Vi designer helårshuse fra grunden perfekt tilpasset den grund, huset skal stå på. Vi har fokus på funktionaliteten i huset, ligesom vi også er opmærksomme på at bruge miljøvenlige løsninger alle steder, hvor det er muligt. Alle huse fra Grønbo er således lavenergihuse. Vi anvender energiløsninger til gavn for miljøet og med respekt for beboernes hverdag og komfort.

  Få en skitse
  Hvis vi ikke allerede har en skitse liggende, der passer til dit behov og dine ønsker, udarbejder vi gerne en ny skitste til dig – helt uforpligtende. Kontakt os i dag, så vil vi fortælle dig, hvordan vi kan gøre dine husdrømme til virkelighed.

  97m2 helårskolonihavehus

  96m2 helårskolonihavehus med 8m2 udhus

  84m2 helårskolonihavehus

  GRØNBO ApS, CVR-nummer 39519224, Søborg Hovedgade 36 · 2860 Søborg · Viggo på tlf. 24 65 40 95 · info@groenbo-huse.dk