Velkommen til GrønBo-Huse´s univers af individuelt designede huse.

GrønBo bygger individuelt tilpassede huse, der er designet til/af de mennesker, der skal bo i dem, og til den grund der skal bygges på. Vælger du et sommerhus eller kolonihavehus fra GrønBo, har du 100% valgfrihed, både når det drejer sig om arkitektur, størrelse, indretning, materialevalg.
"Klik" på billederne nedenfor, og lad dig inspirere til et nyt, smukt hus fra GrønBo-Huse, eller ring til Kenn på tlf. 40443230, og få en snak om muligheder.

                                                                                           SIDEN FORTSÆTTERCharmerende sommerhus i Nykøbing Sj.

 


Sommerhus i Hundested med mange fine detaljer

75m2 sommerhus i Højby


113m2 udsigtssommerhus ved Kalundborg

94m2 arkitekttegnet sommerhus i Fårevejle


Veldisponeret sommerhus, 68m2 + 7m2 skur/anneks,
opført på Eskemosevej 10 i Kulhuse -  Se mere på Facebook: Sommerhus KulhuseElegant sommerhus i Højby på 82m2 + 28m2 anneks


Smukt og veldisponeret sommerhus på 68m2 

Et af vores ”frit valg” huse 60m2 – lyst og rummeligt


55m2 stilfuldt kolonihavehus i Dragør..

Moderne og funktionelt 80m2 helårshus på Amager

http://www.archdaily.com/547069/sorte-hus-sigurd-larsen/

 

55m2 Kolonihavehus Langstien

91m2 sommerhus i Gilleleje

Aftenstemning på Fanø
      

Valget er dit

Uanset om du har forelsket dig i et af vores dejlige huse, med hyggelige overdækkede terrasser, loft til kip og store lyse rum, eller du selv har været arkitekt på dit drømme fritidshus, kan GrønBo hjælpe dig. Vi sætter en ære i at sørge for, at du får lige præcis det hus, du altid har drømt om - og til en pris, der er til at betale.

Hvorfor GrønBo-Huse
Træhusene fra GrønBo opføres i fabriksproducerede elementer, med meget høj færdiggørelsesgrad, hvilket gør det muligt at lukke huset på under 3 dage. Alle vore fritidshuse har facadehøjde som et helårshus, vinduespartier og indgangsdøre kan derfor placeres hvor man ønsker det, ikke kun i gavlene. Alle fritidshuse fra GrønBo er isoleret bedre end kravene i BR 10, til gavn for både miljøet, og beboernes komfort. Du kan få husene både med traditionel træbeklædning indvendig eller med spartlede malede gipsvægge. Hos Grønbo er der ingen hverken tilvalg eller fravalg, valgmulighederne er ubegrænsede, og derfor arbejder vi ikke med prislister, men regner prisen på dit projekt, når vi ved hvad det er du ønsker.

Kontakt
Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40443230 eller på info@groenbo.dk.

 

Hosted and created by HR Offset A/S